ForAddress scoort met automatisch invullen formulieren

Computable Awards 2021, categorie Digital & E-commerce

Online formulier

Hoe leuk is het om formulieren te moeten invullen? Telkens moet je dezelfde gegevens invoeren en als die gegevens veranderen, dan komt deze informatie niet door in de databases van bedrijven. ForAddress bedacht daar een oplossing voor waar je via een app één keer je gegevens invult en daarna nooit meer. Vervolgens worden formulieren binnen seconden ingevuld. Wanneer gegevens wijzigen dan kan dit simpel worden doorgegeven. De gegevens blijven op de telefoon van de gebruiker staan waardoor de privacy gewaarborgd blijft. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om ForAddress te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Het gebruik van de ForAddress-app is gratis en zonder reclame. Zowel de app als de formulieren worden in meerdere talen deze aangeboden. Ter verduidelijking heeft ForAddress een Youtube-kanaal ingericht waar via korte filmpjes verschillende type formulieren en de werking van de app worden uitgelegd.

Een van de formulieren waarvoor ForAddress zijn app geschikt heeft gemaakt, is het ‘avondklok-formulier’. Tijdens de lockdown moesten mensen tijdens de avondklok een formulier bij zich hebben ter verantwoording waarom zij op straat waren. ForAddress kwam met een oplossing, inclusief werkgeverdeel. Door een qr-code te scannen kon de app telkens de benodigde gegevens voor een gebruiker invullen, eventueel aangevuld met het werkgeversdeel. Slecht één keer hoefde de gegevens te worden ingevuld en de app kon telkens een pdf-versie mailen die op de smartphone of geprint meegenomen kon worden. Alle gegevens, de reden, het tijdstip, datum en handtekening waren opgenomen in het formulier. Bij deze handelswijze garandeert ForAddress 100 procent voor wat betreft de privacy. De gegevens staan alleen op de mobiel van de gebruiker, zelfs de naam is niet bekend bij ForAddress. Daardoor kan er ook geen reclame worden toegezonden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.