Fieke Fillekes (Van Lanschot Kempen)

Fieke Fillekes

Fieke, Manager Advanced Analytics en lid van het MT van de afdeling Digitale Innovatie & Analytics, heeft zich in korte tijd bewezen als een opmerkelijke digitale leider. Ze heeft indruk gemaakt door Lean Agile Procurement succesvol te implementeren binnen de Corporate Procurement afdeling, waardoor ze de overstap verdiende naar haar huidige positie. Als Scrum Master en vervolgens als manager toont ze uitstekende leiderschapskwaliteiten, waaronder sterke betrokkenheid bij haar team, het bieden van richting en het stimuleren van de groei van haar collega's. Ze gaat niet uit de weg om lastige kwesties aan te pakken en heeft binnen korte tijd een indrukwekkende prestatie geleverd in het leiden van een team, ondanks haar beperkte ervaring op het gebied van teammanagement en IT.

Wat Fieke als leider speciaal maakt, is haar vermogen om zaken op respectvolle wijze aan te kaarten en aandacht te hebben voor haar medewerkers. Haar benadering heeft anderen geïnspireerd en dient als een voorbeeld voor velen.

Op het gebied van diversiteit heeft Fieke ook een opmerkelijke impact gehad. Ze leidt momenteel een team van meer dan 20 specialisten, waarvan de helft vrouw is. Dit is een indrukwekkende prestatie binnen de technische sector. Daarnaast bestaat haar team uit medewerkers met 10 verschillende nationaliteiten, waarvan de helft een niet-Nederlandse achtergrond heeft. Bovendien heeft Fieke laten zien dat ze waarde hecht aan de ontwikkeling van stagiaires, werkstudenten en trainees. Ze biedt hen kansen en heeft al drie voormalige stagiaires een baan aangeboden. Deze resultaten getuigen van Fieke's drive, het creëren van een veilige omgeving, haar sterke betrokkenheid bij haar medewerkers en de organisatie, evenals haar energie en uitvoeringskracht.

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-07-02T11:58:00.000Z Redactie RightBrains


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.