Fortinet en Arista Networks scoren met gezamenlijke netwerkbeveiliging

Channel Awards 2018, Vendor Awards

Voorspelling

Fortinet, specialist in netwerkbeveiliging en Arista Networks, leverancier van oplossingen voor softwaregedefinieerde cloudnetwerken, richten zich op het samen beveiligen van moderne datacenter- en cloudnetwerken. Beheerders van datacenters krijgen zo meer flexibiliteit, grip en automatisering voor hun netwerkbeveiliging. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Fortinet en Arista Networks te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Arista is meteen ook toegetreden tot het Fortinet Fabric-Ready Partner Programma. Het doel van het programma is om de security fabric van Fortinet open te stellen voor beveiligingsoplossingen van derden. Daarvoor werken beide partijen samen aan de technologische integratie van hun oplossingen, onder meer door de productplanning met elkaar te delen en het integreren van elkaars oplossingen waar mogelijk.

De enorme schaalomvang en groei van it-diensten vragen volgens Fortinet om een modernisering van de architectuur van het internet. Dit is nodig vanwege de ‘onstilbare honger’ naar bandbreedte van consumenten. Met het oog op de groeiende snelheid van datacenternetwerken moeten beveiligingsappliances zoals firewalls schaalbare ondersteuning bieden voor hogere doorvoersnelheden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T09:54:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.