ITAM solutions helpt Rotterdam met sam-beleid

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

Dit artikel delen:
Software asset management

De gemeente Rotterdam heeft ITAM solutions aangesteld voor zijn software asset management (sam). De softwarepartner biedt op dit gebied ondersteuning en verstrekt Rotterdam proactief advies. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om ITAM solutions te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

ITAM solutions heeft in de loop der jaren een reeks indrukwekkende referenties opgebouwd in software asset management. Dat was voor de gemeente Rotterdam ook één van de redenen om de aanbesteding aan deze partner te gunnen. Daarnaast gooide ITAM solutions hoge ogen op het gebied van authenciteit, met een open en transparante houding wist het Rotterdam te wijzen op diverse uitdagingen die het tegen gaat komen.

Op dit moment adviseert ITAM solutions Rotterdam op proactieve wijze over het sam-beleid binnen de gemeente. Door middel van Publisher Priority Setting hebben ze de verschillende softwareleveranciers geprioriteerd. Hierdoor krijgt Rotterdam een volledig en overzichtelijk beeld van de infrastructuur en wordt het geholpen bij het inzichtelijk maken van de risico’s en kansen met betrekking tot softwaregebruik.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.