ICreative scoort met Basware-saas bij Ballast Nedam

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

added value toegevoegde waarde

ICreative heeft tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van Basware de Customer Success Award in ontvangst mogen nemen. De Edense leverancier van purchase-to-pay- en e-facturatie-oplossingen dankt de onderscheiding aan de implementatie van Basware-saas bij Ballast Nedam. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om ICreative te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Tien jaar na de eerste implementatie koos het bouwconcern opnieuw voor het Finse Basware. ICreative treedt op als Basware-partner en levert diens oplossingen voor purchase-to-pay, factuurverwerking en e-facturatie. Aanleiding voor een heroriëntatie was dat het oude factuurverwerkingssysteem end-of-life was. Omdat de oplossing van Basware dermate veranderd was, besloot de bouwondernemer met een frisse blik naar alle spelers in de markt te kijken. 'Dankzij deze gedegen marktoriëntatie werden we herbevestigd in onze keuze voor Basware’, blikt Rob Kathmann, ict-directeur bij Ballast Nedam, terug.

Juist deze operatie, waarin het draaide om de implementatie van Basware Alusta, heeft ICreative nu de Customer Success Award opgeleverd. Voor ICreative-ceo Vincent Wouters, die de prijs in Kopenhagen in ontvangst nam, is de award de kroon op de samenwerking met Ballast Nedam. ICreative werd twee jaar geleden door Basware nog verkozen tot Partner van het Jaar en onderhoudt inmiddels al zestien jaar een band met het Finse softwarebedrijf.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.