Tech Data scoort met Oracle Cloud Center

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

Cloud

Tech Data heeft in samenwerking met Oracle Nederland een test- en kenniscentrum voor cloudapplicaties geopend. Dit zogenoemde Cloud Center of Excellence (CCoE) is gevestigd in de vestiging van Tech Data in Bodegraven. Op 14 mei 2019 was de officiële opening. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Tech Data te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Het cloudcentrum is een plek waar Oracle-klanten kunnen brainstormen, ontwerpen en nieuwe toepassingen uit kunnen vinden, proberen en verfijnen. Oracle Nederland is in zijn nopjes met dit CCoE bij Tech Data, omdat dit het enige centrum in Nederland waar Oracle-technologie getest kan worden. Het bedrijf ziet veel bedrijven en organisaties de overstap maken naar een cloudgebaseerde ict- en applicatie-omgeving.

Door kennis en ervaring op één plek samen te brengen ondersteunt Tech Data Oracle-klanten in hun transitie naar de cloud. Iedereen is welkom om samen met Oracle en Tech Data de cloud te ontdekken en samen de toekomst van cloudtechnologie en verdere innovaties vorm te geven.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.