MarkLogic breidt uit met Ordina

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

Handen

MarkLogic heeft ict-dienstverlener Ordina aangetrokken om zijn data-integratieplatform bij zijn klanten te implementeren. Het gaat om de Data Hub-oplossing op basis van de zogenaamde enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om MarkLogic met Ordina te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Als onderdeel van de samenwerking zijn er dertig Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaardonderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.

Volgens Ordina past de MarkLogic-technologie naadloos in de dienstverlening. ‘De dienstverlener helpt organisaties informatie beter vindbaar, deelbaar en relevanter te maken. MarkLogic biedt hiervoor mogelijkheden, zowel vanuit de cloud als on-premises. Denk daarbij aan het combineren van gegevens of documenten met geo-, graph-, of metadata. Dit laatste is onderscheidend, hierdoor weet je waar je naar kijkt, het geeft de informatie echte betekenis.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T09:51:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.