Exact onderscheidt zich in accountancy

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

Dit artikel delen:
accountancy

Exact heeft tijdens zijn Accountancydag vier kantoren onderscheiden met de Cloud Awards 2019. Accountant Vast won overall, Van de Kamp en Van Gelder op het vlak van innovatie en RSW op het gebied van samenwerking. Den Hartog & Hoogveld won de publieksprijs; de Exact Crowd Award. Met de prijsuitreiking wil Exact accountancykantoren in de bloemetjes zetten die werk maken van digitalisering en hun klanten actief betrekken in die evolutie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Exact te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste accountants hier kijken naar automatiseren en digitaliseren om verder te groeien. Accountancysoftware van Exact biedt hiervoor een toekomstbestendige basis voor hun kantoor. Cloudsoftware is veilig, flexibel, heeft een makkelijke instap en alleen een maandabonnement als it-kosten. Klanten werken altijd met de laatste versies en nieuwste innovaties zonder dat ze er iets voor hoeven te doen.

Invoer- en controlewerk is enorm arbeidsintensief. Dit automatiseert Exact met ‘no hands accounting’. De accountancysoftware is hierdoor zelflerend en neemt meer werk uit handen doordat er automatisch suggesties worden gedaan op basis van historisch gebruik. Daarnaast is samenwerken de basis van Exact Online. Koppel vanuit de eigen omgeving met de boekhouding van klanten. Met Mijn[Kantoor] leveren klanten digitaal input aan en hebben zij inzicht in hun financiële situatie. De accountancysoftware van Exact biedt tot slot realtime inzicht in de cijfers van klanten. Het bepaalt de succesfactoren van de klant en stel klantspecifieke dashboards op die online gedeeld kunnen worden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-20T16:25:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.