Exclusive Networks gaat met NetSec ‘back to school’

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

Dit artikel delen:

Distributeur Exclusive Networks heeft na een succesvolle editie in België het evenement NetSec ook naar Nederland gehaald. Het event vond plaats in Fort Voordorp in het Utrechtse Groenekan. In totaal 220 bezoekers, vooral resellers, service providers en een aantal eindklanten, werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in security en netwerken.

Exclusive Networks wilde de bezoekers een ‘back to school’-ervaring meegeven. Het probeerde daarom om veel kennis mee te geven is een zo kort mogelijke tijd. Het programma telde daarom in totaal acht tijdslots waarvoor zestien verschillende kennissessies gegeven werden. Deze sessie gingen vooral over ontwikkelingen als artificial intelligence, big data, cloud computing en het internet of things.

Het evenement van Exclusive Networks heet echter NetSec, dus waren er ook kennissessie over security en networking. Zo werden zaken behandeld als de nieuwe wifi-standaard 802.11ax, maar ook ging het in op het realiseren van betere dekkingen en het optimaal laten presteren van het netwerk. Ook zaken als web application firewalls, cloud-managed networking, behaviour-based insider, entity threat detection en software defined kwamen aan bod.Uiteraard stond daarbij de partner centraal en hoe hij klaar zou moeten zijn voor alle nieuwe ontwikkelingen. NetSec was een groot succes en wordt een jaarlijks terugkerende evenement.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.