Jeroen Aris, manager technology bij Heineken

Jeroen Aris

Jeroen Aris is momenteel manager technology bij Heineken. Net als Joost van Bilsen, Fred Bons, Gilbert Silvius en Bernard Vuijk is hij door Computable gevraagd plaats te nemen in de jury die de beste business cases over 2009 gaat uitroepen.

Jeroen Aris is sinds zijn opleiding Informatica aan de TU Delft meer dan vijftien jaar werkzaam in de it en heeft een ruime ervaring met grote it-implementatie en business-transformatieprogramma's. Hij heeft deze ervaring opgedaan bij klanten in de financiële dienstverlening en telecomindustrie en op het gebied van onder andere outsourcing, off shoring en crm.

Als senior executive bij Accenture Nederland was Jeroen Aris verantwoordelijk voor de Global Delivery Excellence-groep. Deze groep specialiseert zich in project- en programmamanagement, teststrategie en kwaliteitsbewaking. Centraal bij deze activiteiten staan de gedegen bedrijfsmethodologie Accenture Delivery Methods en Tools. Hierin is de industriekennis en de wereldwijde bedrijfservaring van Accenture vervat voor het uitvoeren van projecten en programma's.

Onlangs is Jeroen Aris naar Heineken overgestapt waar hij als manager technology verantwoordelijk is geworden alle ict-activiteiten bij Heineken.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-17T10:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.