Siemens Enterprise Communications

Siemens Enterprise Communications is genomineerd voor de Computable Award voor de beste Netwerk- en Communicatieleverancier van het Jaar 2008.

Siemens Enterprise Communications krijgt deze nominatie voor de manier waarop het bedrijf zijn communicatieoplossingen afzet in de zakelijke markt. Naast de toestellen en het netwerk levert Siemens Enterprise Communications ook softwareoplossingen die het mogelijk maken om verschillende communicatieoplossingen via één toestel te gebruiken. Als klap op de vuurpijl wist Siemens een samenwerking met BT te sluiten voor de levering van convergentie-communicatieoplossingen aan grote multinationals. Zodoende wordt voor deze ondernemingen de kosten, complexiteit en risico's teruggebracht en het worden van de interne communicatie en de bedrijfsprocessen verbeterd.

Sinds begin 2008 heeft Siemens wereldwijd zijn organisatie veranderd en heeft het vijftien divisies in het leven geroepen in de sectoren industrie, energie en gezondheidszorg. Siemens is in totaal in 190 landen actief. Siemens Nederland beschikt over 3000 medewerkers en in 2007 werd hier een omzet van ruim 1,5 miljard euro gerealiseerd.

Meer informatie: www.siemens.com

De concurrentie

Genomineerd voor dezelfde award zijn:
AT&T
Brocade
Cisco
Juniper Networks

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-02T07:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.