Expeditie

Informatie over de Computable ICT-Expeditie 2008

De Computable ICT-Expeditie 2008 is een avontuurlijke beklimming op een exotische locatie. Het is ook een imagoboost voor de Nederlandse ict-sector. Achttien expeditieleden uit verschillende geledingen van de ict gaan van 13 tot en met 24 september 2008 een zware fysieke en mentale uitdaging aan.

Voor deze spectaculaire uitdaging hebben de expeditie een gezonde dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen, een sterk fysieke en emotioneel gestel en professionele ondersteuning nodig. De benadering is gebaseerd op een actieplan en ervaren gidsen helpen de deelnemers de top te bereiken. De voorbereidingen duren vier tot vijf maanden en bestaan uit grondige fysieke en mentale tests, persoonlijkheidstests, individuele trainingsessies en informatiesessies.

De expeditie wordt verzorgd door het Vlaamse Beyond Limits. Deze organisatie nam in 2006 een groep Belgische ict'ers mee tot aan de top van de Kilimanjaro (http://www.ictexpedition2006.be/). Andere tochten leidden naar Nepal om Thapa Peak (hoogte: 6013 meter) van de beroemde Dhaulagiri te overwinnen. Dat is de zevende hoogste berg ter wereld (http://www.ictexpedition2007.be/). De eerdere Belgische ICT-Expedities waren onvergetelijke ervaringen voor de deelnemers en de sponsors.

Sponsors

Ricoh is de hoofdsponsor van de Computable ICT-Expeditie 2008. Andere sponsors zijn Simac, Insights Discovery en Albelli.

Daarnaast wordt de expeditie mogelijk gemaakt door enkele partners. Dat zijn Wildtrails, Sprayway, Vaude, Nottebohm en Elan Languages.

.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-02T15:21:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.