Managed hosting door True

Win de EyeTV DTT Deluxe TV-stick

Online quiz Computable, vragen dag 3

Dit artikel delen:

In samenwerking met Elgato Systems gaat Computable twee weken op rij op elke doordeweekse dag een EyeTV DTT Deluxe TV-stick t.w.v. € 89,95 weggeven. Van maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei 2010 kunnen er elke doordeweekse dag vijf vragen worden beantwoord en met de vijf gevonden woorden kan er een korte slagzin m.b.t. het WK-voetbal en het Nederlands Elftal worden gemaakt.

Van maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei 2010 worden er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur vijf kennisvragen voor publicatie vrijgegeven die leiden tot de vondst van vijf woorden. Door deze vijf gevonden worden in de juiste volgorde te zetten ontstaat een korte slagzin die gaat over het Nederlands Elftal en/of het WK-voetbal. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de EyeTV DTT Deluxe TV-stick van Elgato Systems die € 89,95 waard is. Met de EyeTV DTT Deluxe TV-stick kan sport op de pc of Mac bekeken worden, maar ook kunnen de beelden opgenomen worden zodat er later gekeken kan worden of er een pauze in de uitzending kan worden gelast. Voor het insturen van de dagelijkse slagzin kan gebruik worden gemaakt van een speciaal invulformulier.

De vijf vragen van dag 3 luiden:

1) Wat is het middelste woord van de eerste tussenkop in het artikel over het akkoord tussen de bonden en Ictro?

2) Wat is het eerste tweeletterige woord in de kop van het artikel over de betrokkenheid van winkelpersoneel bij business intelligence?

3) Wat doen de respondenten met betrekking tot externe opslagmedia in het artikel over computercriminaliteit dat steeds vaker komt van personeel?

4) Wat willen Oracle en Phase Forward op dit moment prijsgeven over het gebruik van de software onder Europese bedrijven?

5) In welk land heeft Infostrada Sports nog meer een kantoor naast Nederland, Engeland, Oostenrijk en Australië?

Maak met de vijf gevonden woorden een slagzin. Insturen slagzin dag 3

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, EyeTV DTT Deluxe TV-stick van Elgato Systems

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-05T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.