Art Rooijakkers presenteert Computable Awards

Art Rooijakkers

TV-presentator Art Rooijakkers

Tv-personality Art Rooijakkers presenteert op 7 november 2013 het Computable Awards-gala. Tijdens de feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee worden elf Computable Awards uitgereikt aan bedrijven, personen en projecten in de Nederlandse ict-sector. Voor de tweede keer wordt ook de Partner van het Jaar-award toegekend.

Art Rooijakkers is vooral bekend als presentator van het Avro-programma ‘Wie is de Mol?’ en presenteert ook de junior-versie van deze tv-hit. Hij begon zijn televisiecarrière als redacteur van de actualiteitenrubriek Nova. Rooijakkers wordt bij de presentatie van het awardsgala bijgestaan door Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

De Computable-awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast worden zes prijzen uitgereikt aan de krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Zij staan in de top van de Computable 100-lijst.

Lezers van Computable werd gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Het kon daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. Zij hebben in totaal 537 voordrachten gedaan voor de Computable Awards 2013. In de categorie voor de ict-dienstverleners kwamen met tachtig nominaties de meeste voordrachten binnen.

Vakjury

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vijfkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt. Lezers kunnen tot 8 oktoberr 2013 hun stem uitbrengen. Tot half augustus 2013 waren al 22.000 stemmen uitgebracht.

Computable reikt dit jaar voor de tweede keer een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd.

Motivaties

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast dit artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder dit artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten. Ook op genomineerden voor deze award kan tot 8 oktober 2013 worden gestemd.

Computable Awards 2012

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-19T12:32:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.