Computable zoekt succesvolle ICT-projecten in MKB

De meerderheid van de categorieën van de Computable Awards 2016 is sinds gisteren gesloten voor het indienen van voordrachten. Maar voor een paar categorieën kunnen nog potentiële winnaars worden voorgedragen. Eén daarvan is ‘ICT-project van het jaar in het MKB’. Voordrachten kunnen nog worden ingediend tot en met zondag 20 maart.

De elfde editie van de Computable Awards vindt in november 2016 plaats. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Eén van de prijzen die tijdens de Computable Awards zal worden uitgereikt is de award voor ‘ICT-project van het jaar in het MKB’. Deze award is bedoeld voor dat project dat het afgelopen jaar op de een of andere manier een belangrijke rol heeft gespeeld voor het mkb. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. In de voordracht is het daarom ook belangrijk om op deze vier punten te onderbouwen waarom het project een award verdient: Wat is de toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering? Wat is/was de impact van het project op de business? Wat en hoe groot waren de risico's van het project op de business? Hoe complex was het project?

 

Winnaar 2015

Vorig jaar won De Nationale Tankpas (MKB Brandstof, BPM Company en Pegasystems) in de categorie ‘ICT-project van het jaar in het MKB’. Binnen dit project implementeerde BPM Company de oplossing Pega bij MKB Brandstof, waardoor de traditionele en inflexibele ict-architectuur en business processen veranderden in een wendbaar landschap. Volgens de jury waren de kennis van de oplossing, flexibiliteit als leverancier en deskundigheid om dit soort complexe trajecten uit te voeren belangrijke redenen voor de nominatie van BPM Company.

Pitch

Projecten kunnen tot en met zondag 20 maart worden ingediend. Op 8 april mag de top tien zijn project pitchen voor de projectjury. Op basis van de pitches selecteert de jury vijf genomineerden. Dit jaar organiseert Computable de presentatieronde in zijn eigen Arena in het Utrechtse Beatrixgebouw op de zesde verdieping. Publiek is welkom en na de presentaties kan iedereen bij de borrel aanschuiven. 

Aandragen

Draag nu projecten aan voor het ICT-project van het jaar in het MKB en wie weet zien we deze terug als winnaar van een Computable Award in november 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-14T11:21:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.