Managed hosting door True

Atos Origin gaat applicaties Quaestores beheren

Quaestores, een groep financiële dienstverleners, besteedt het beheer en de ontwikkeling van zijn it-applicatielandschap uit aan Atos Origin. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Over de waarde van het contract werden geen mededelingen gedaan.

Atos Origin gaat de komende drie jaar de applicaties en de it-infrastructuur van Quaestores beheren en ontwikkelen. Onder de verregaande overeenkomst wordt Atos Origin volledig verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en de verdere ontwikkeling van de it-infrastructuur van de groep financiële dienstverleners die is gespecialiseerd in factoring, billing, incasso en e-invoicing. Hierdoor hoopt Quaestores zich van een robuuste en betrouwbare infrastructuur te verzekeren.

Compliance

"We zijn actief op een zeer competetieve markt waarin omvangrijke volumes aan data worden uitgewisseld", licht directeur Jan Beukers van Quaestores toe. "De continuïteit en integriteit van gegevensverwerking is een cruciale voorwaarde om slagvaardig te kunnen opereren en onze verplichtingen op het gebied van compliance na te kunnen leven." Ceo Rob Pols van Atos Origin laat in een verklaring weten ervan overtuigd te zijn dat zijn bedrijf kan bijdragen aan het verwezenlijken van deze ambities.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.