Managed hosting door True

HP presenteert integratiearchitectuur

Dit artikel delen:

Op de HP Software Universie-conferentie kondigde Ben Horowitz, verantwoordelijk voor de beheersoftwaretak binnen HP, maandag de lancering aan van automated operations 1.0. Binnen deze integratiearchitectuur integreert HP technologie van Peregrine, Mercury, SPI Dynamics en Opsware.

Ben Horowitz, Vice President en General Manager van de Business Technology Optimation (BTO)-divisie binnen HP presenteerde maandag op de HP Software Universe-conferentie in Barcelona automated operations 1.0. Horowitz: "Via deze integratiearchitectuur integreert HP de technologie van Peregrine, Mercury, SPI Dynamics en Opsware. Daarnaast brengen we een aantal nieuwe releases uit op het gebied van Business Services Managment (BSM), Business Services Automation (BSA) en IT Services Managment (ITSM)."

De technologie van Opsware is opgenomen onder HP's Business Service Automation (BSA), een platform voor het automatiseren van it-processen en change management op het gebied van applicaties, servers, netwerken, opslag en clients. Ook HP's nieuwe Operations Orchestration Software is gebaseerd op technologie van Opsware. Met deze software kunnen klanten automatische workflowprocessen creëren om complexe veranderingen door te voeren die verschillende infrastructuren overspannen.

Onder BTO valt de software op het gebied van strategie, applicaties en operations. HP deed op dat terrein de afgelopen twee jaar vier belangrijke overnames. In september 2005 kocht HP Peregrine, een fabrikant van asset-management technologie. In juli 2006 werd Mercury overgenomen, een softwareontwikkelaar van producten voor het beheer van applicaties in een computernetwerk. In juni van dit jaar kocht HP SPI Dynamics, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de beveiliging van webapplicaties. De meest recente overname, van datacentrumautomatiseerder Opsware werd in september afgerond en kostte HP 1,6 miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-27T09:30:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.