Managed hosting door True

LogicaCMG blijft productiemiddleware DSM regelen

 

DSM en LogicaCMG hebben een nieuwe overeenkomst gesloten voor het beheer van de productiemiddleware. De automatiseerder wordt de komende 4,5 jaar verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de servers en applicaties in 25 fabrieken van DSM wereldwijd.

In 2005 nam LogicaCMG de MES-activiteiten van DSM over. De oorspronkelijke overeenkomst had een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van een jaar. De samenwerking bevalt kennelijk zo goed dat er nu een contractverlenging op tafel ligt van 4,5 jaar met een waarde van 3,5 miljoen euro.

Koppelen

MES staat voor 'manufacturing execution systems' en is de softwarelaag die zorgt voor de geautomatiseerde aansturing van productiemachines en de koppeling met administratieve en logistieke systemen. Voor DSM regelt LogicaCMG het beheer en onderhoud van de servers en applicaties in 25 fabrieken wereldwijd. In Europa beschikt de automatiseerder over zo'n zeshonderd MES-experts die vooral in de industrie en nutssector actief zijn. LogicaCMG is een belangrijke it-partner voor het chemieconcern. Afgelopen april sloten de twee partijen reeds een nieuw vierjarig beheercontract voor de technische infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2258875). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×