Product: Symantec Altiris Workflow Solution

Dit artikel delen:

Symantec komt met een verbeterde versie van Altiris Workflow Solution. Deze software automatiseert ict-processen door integratie van diverse webservices, databases en tools voor services en configuratiebeheer. Volgens de leverancier kan hiermee zelfs de meest atechnische ict-medewerker processen creëren en activeren. De grafische drag-and-drop workflow designer coördineert ict-taken, processen, best practices en automatiseringstools.

Symantec levert bij het programma een aantal standaard workflowprocessen. Later wil de leverancier veelgevraagde workflowprocessen aanbieden, waaronder het toevoegen van nieuwe medewerkers, zelfhulpservicecatalogi, hardware- en softwareverzoeken, wachtwoordwijzigingen, enzovoort. De software maakt gebruik van zakelijke informatie afkomstig uit datarepository's en databases voor configuratiebeheer zoals Altiris CMDB Solution.

Workflow Solution is gebaseerd op technologie van het eerder dit jaar door Symantec overgenomen Transparent Logic. Eerder sloot Symantec al een oem-overeenkomst voor de ontwikkeling van Workflow Solution met Transparent Logic.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-17T10:51:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.