Managed hosting door True

Product: Drie kleuren-multifunctionals van Toshiba

Dit artikel delen:

Toshiba probeert met drie nieuwe multifunctionele kleurenproducten (MFP's) een oplossing te geven voor bedrijfsomgevingen waar met hoge kwaliteit, op grote snelheid en in grote hoeveelheden zwart-wit en kleurenafdrukken worden geproduceerd. Bij de e-STUDIO5520c, e-STUDIO6520c en e-STUDIO6530c staat gebruiksgemak centraal.

De nieuwe e-STUDIO5520c, -6520c en 6530c maken gebruik van de derde generatie van Toshiba's e-BRIDGE-systeem. Daardoor kunnen gebruikers 75 zwart-wit pagina's of 65 kleurenpagina's per minuut printen, kopiëren of faxen en met een snelheid van 77 pagina's per minuut scannen. Om het gebruik nog efficiënter te maken, kan toner tijdens een opdracht worden vervangen. Hetzelfde geldt voor het bijvullen van de papierladen. Een andere slimme manier van tijdbesparing is het rechtstreeks printen vanaf usb-sticks. Alle drie de systemen ondersteunen de internationaal erkende ICC-kleurenprofielen, waardoor gebruikers optimale grip hebben op de kleurenproductie.

De multifunctionals hebben een 10,4 inch-kleurenscherm, dat een intuïtieve bediening toestaat. Alle mogelijkheden van de systemen zijn daarmee toegankelijk. Voor elke gebruiker is bovendien een gepersonaliseerd menu met vaak terugkerende taken in te stellen.

AES-dataencryptie en SSL-ondersteuning is standaar ingebouwd en de printers hebben ook een ingebouwde firewall. Beveiliging tot op individueel niveau is mogelijk, eventueel in combinatie met bestaande Active Directory- of LDAP-servers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-03T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.