Managed hosting door True

Microsoft hervat teruggetrokken Vista-update

Dit artikel delen:

Microsoft gaat verder met het verspreiden van een belangrijke Vista-update waarvan een eerdere versie half februari werd teruggetrokken. Die versie liet computers eindeloos herstarten, een euvel dat inmiddels is verholpen.

Bij de komende patchronde verspreidt Microsoft een aangepaste versie van de Vista-update waarover het bedrijf eerder veel klachten ontving. De oorspronkelijke update, die half februari beschikbaar kwam, zorgde ervoor dat veel computers eindeloos herstartten. Daarop besloot de softwaregigant de verspreiding van de update te staken.

Het betreft update KB937287, een noodzakelijke download ter voorbereiding op het eerste servicepack voor besturingssysteem Vista. Microsoft benadrukt dat gebruikers die de oorspronkelijke update al in februari hadden geïnstalleerd, de herziene versie niet hoeft te herinstalleren.

Servicepack 1 voor Vista kwam halverwege maart beschikbaar. De Nederlandstalige versie laat echter nog op zich wachten tot medio mei voor de download en medio juni voor de verspreiding via Windows Update.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-08T10:05:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.