Managed hosting door True

Microsoft hervat teruggetrokken Vista-update

 

Microsoft gaat verder met het verspreiden van een belangrijke Vista-update waarvan een eerdere versie half februari werd teruggetrokken. Die versie liet computers eindeloos herstarten, een euvel dat inmiddels is verholpen.

Bij de komende patchronde verspreidt Microsoft een aangepaste versie van de Vista-update waarover het bedrijf eerder veel klachten ontving. De oorspronkelijke update, die half februari beschikbaar kwam, zorgde ervoor dat veel computers eindeloos herstartten. Daarop besloot de softwaregigant de verspreiding van de update te staken.

Het betreft update KB937287, een noodzakelijke download ter voorbereiding op het eerste servicepack voor besturingssysteem Vista. Microsoft benadrukt dat gebruikers die de oorspronkelijke update al in februari hadden geïnstalleerd, de herziene versie niet hoeft te herinstalleren.

Servicepack 1 voor Vista kwam halverwege maart beschikbaar. De Nederlandstalige versie laat echter nog op zich wachten tot medio mei voor de download en medio juni voor de verspreiding via Windows Update.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2464098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×