Unit 4 Agresso wil meer 'security services' met Amend

Softwareproducent en leverancier van e-businessoplossingen Unit 4 Agresso heeft de intentie Amend, aanbieder van gespecialiseerde dienstverlening voor security-projecten, over te nemen. De activiteiten van Amend sluiten aan bij die van Unit 4 Agresso's Internet & Security-divisie.

Amend biedt hoogwaardige dienstverlening aan voor vooral het mkb, lokale overheden en non-profitorganisaties. Met een team van 38 gespecialiseerde consultants en systeem engineers worden de klanten geholpen bij hun security-beheersproblemen. Amend voert de projecten uit door het hanteren van een zelf ontwikkelde methodiek op basis van Prince II. Het uitvoeren van een security scan, het opstellen van een security policy, en het implementeren en onderhouden van oplossingen, maken onderdeel uit van het dienstenportfolio.

 

Als Cisco Specialized Security & Wireless Partner en de eerste Microsoft Gold Certified Partner for Security Solutions in Nederland, is Amend een versterking van de servicesactiviteiten van Unit 4 Agresso. Beide organisaties zullen vanaf heden nauw gaan samenwerken om de klanten een uitgebreider portfolio aan te bieden van producten en zeer hoogwaardige, meer omvattende diensten.
 
Volgens Harry De Smedt, coo van Unit 4 Agresso, past deze uitbreiding perfect in de verdere uitvoering van de 'selling IT-knowledge'-strategie, waarbij de geïntegreerde, gespecialiseerde dienstverlening, de 'unique selling proposition' bepaalt van de productverkoop. Met de uitbreiding van het services-aanbod en de capaciteit versterkt Unit 4 Agresso de positie op een markt, waarop zij al een belangrijke speler is.
 
Over 2004 verwacht Amend een omzet van ruim vijf miljoen euro te realiseren. De voorgenomen acquisitie wordt gefinancierd uit Unit 4 Agresso's eigen financiële middelen en zal direct bijdragen aan de winst per aandeel. Het zittende management blijft verantwoordelijk voor de verdere groei en wordt geïntegreerd in de structuren van de Internet & Security-divisie van Unit 4 Agresso. Welk bedrag Unit 4 Agresso voor de overname op tafel moet leggen is niet bekend gemaakt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-08T09:51:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.