Managed hosting door True

Benelux-directeur CA Rijkmans krijgt promotie

Dit artikel delen:

Benelux-directeur Wytze Rijkmans van softwareleverancier CA wordt hoofd Sales in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De softwareleverancier reorganiseerde het afgelopen jaar zijn verkoopteam in de Benelux. De herstructurering dient als voorbeeld voor andere landenkantoren. Rijkmans wordt verantwoordelijk voor de herstructurering in Midden-Europa.

CA wil de klant meer centraal stellen bij de verkoop van zijn producten, vertelde Rijkmans al eerder aan Computable. Vroeger was het bedrijf vooral bezig met de verkoop van het product en niet zo zeer met het oplossen van een probleem voor de klant. Daarin wilde Rijkmans verandering brengen. Hij stelde daarom twintig nieuwe werknemers aan bij de Benelux-organisatie, voornamelijk consultants.

Rijkmans werkt sinds september 2009 bij de softwareleverancier. Daarvoor was hij directeur Nederland van de divisie Software & Solutions van ict-leverancier HP. Hij kwam bij HP terecht nadat het ict-bedrijf Mercury overnam. Daar was Rijkmans algemeen directeur Nederland. ‘Wytze kan zijn uitgebreide ervaring goed gebruiken in deze nieuwe functie', denkt hoofd Europese verkopen Kevin Tumulty.

De softwareleverancier veranderde veel in het management, zowel in het internationale als het Europese team. Ceo John Swainson ging in september 2009 met pensioen. Hij werd vervangen door Bill McCracken. Patrick Starck, voorheen corporate senior vice president en head of sales voor CA in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika, werd corporate senior vice president en bestuursvoorzitter van CA in Europa. Kevin Tumulty volgde Starck op in de functie Europees verkoophoofd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-17T14:11:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.