Netflex wint Novell-order Noord-Brabant

ICT-dienstverlener Netflex wint de aanbesteding van de provincie Noord-Brabant om de komende drie jaar Novell-netwerksoftware te onderhouden. Het gaat hierbij om een bedrag van 330.749 euro, exclusief btw. De dienstverlener uit Sliedrecht passeert hierbij concurrenten Getronics en RealOpen IT.

De provincie Noord-Brabant was op zoek naar een dienstverlener voor onderhoud op de geïmplementeerde Novell-producten. Het huidige contract liep per 1 maart 2011 af. Als gunningcriterium werd de laagste prijs gehanteerd. Op de aanbesteding schreven Getronics, RealOpen IT en Netflex in.

Netflex heeft de aanbesteding gewonnen en mag voor de komende drie jaar diverse Novell- softwareproducten onderhouden. Het aanbestedingsbedrag is 330.749 euro, exclusief btw. Het gaat om onderhoud op Novell Open Workgroup, Identity Manager, Suse Linux Enteprise Server en SuperLumin.

Software One leverde eerder een aantal Novell-licenties en verzorgde het beheer ervan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd NetFlex! :) Jammer voor RealOpenIT... maar er kan helaas maar 1 gunning zijn.

De goede lezer ziet onmiddellijk dat criterium de laagste prijs was.. dus Netflex moet door 't stof ....ze zijn wanhopig?? HA! heb medelijden...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-14T15:12:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.