Managed hosting door True

Trainwise helpt Groningen met Office 2010

De provincie Groningen is een migratietraject gestart om over te gaan naar Microsoft Office 2010. Om de medewerkers te ondersteunen bij deze migratie heeft de provincie het bureau Trainwise geselecteerd voor de organisatie en uitvoering van de migratietrainingen voor de eindgebruikers.

De trainingen omvatten verschillende trainingen voor Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Visio en Project. Speciaal voor de secretariële en managementondersteunende afdelingen zijn aparte trainingen samengesteld om deze groepen ook verdiepende kennis aan te bieden van de diverse features van Outlook.

Trainwise heeft voor tijdelijke extra ondersteuning gezorgd na de migratie door middel van het inzetten van floorwalkers en een extra coördinator. De floorwalkers konden directe ondersteuning op de werkplek bieden. Ook voor de conversie van documenten, sjablonen en databases heeft Trainwise voor ondersteuning gezorgd. Verder heeft Trainwise zelfontwikkelde online migratietrainingen ingezet voor alle eindgebruikers. De online training bevat ook links naar de Microsoft Interactive Guides.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Waar is de aanbesteding gebleven om open source te stimuleren?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-27T17:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.