Managed hosting door True

Apple iOS 8.0.2 moet einde maken aan bugs

Dit artikel delen:

Apple heeft een nieuwe update van het besturingssysteem iOS 8 vrijgegeven. De nieuwe update moet een einde maken aan de problemen die gebruikers van een eerdere update (8.0.1) van het besturingssysteem ondervonden. Gebruikers van de iPhone6 en iPhone6 Plus wordt aangeraden om iOS-versie 8.0.2 te installeren.

De vorige update van iOS 8.0.1 werd een uur na de lancering teruggetrokken na klachten van gebruikers. Zij klaagden over problemen met de ontvangst en toepassingen met de vingerafdruklezer. Daarop besloot Apple de update in te trekken. Er zouden toen al zo'n veertigduizend gebruikers de nieuwe versie hebben geïnstalleerd.

Sinds vrijdag 26 september 2014 is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus ook in Nederland te koop. Er zijn kritische geluiden over het ontwerp van de nieuwste smartphones van Apple. Sommige gebruikers klagen over de buigbare behuizing en ondermaats design van het apparaat.

Apple maakte deze week bekend dat er binnen drie dagen na de introductie op 19 september wereldwijd al tien miljoen exemplaren waren verkocht van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Volgens de leverancier is dat een nieuw verkooprecord bij de lancering van een nieuwe iPhone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik kan in ieder geval melden dat mijn iPad 3 na installatie van iOS 8.0.2 nog steeds problemen ondervindt met WiFi. Meerdere apps (waaronder internet bankieren) zijn nu totaal niet te gebruiken. Soms, na meerdere keren het apparaat opnieuw op te starten of Wifi uit- en weer aan te schakelen doet hij het even, maar dan begint de ellende weer. Slechte zaak!

Helaas zijn inderdaad nog niet alle issues opgelost.
Spontaan sluitende applicaties, slechtere media afspeelmogelijkheden vanaf storage, trilstand die soms wel en niet werkt.
Zou mooi zijn als de stabiliteit van 7.1.2. weer terug komt.

Op mijn iPad heb ik geen andere problemen met iOS 8.0.2 dan op mijn iPhone en dat is wat John Dijkstra ook meldt: spontaan sluitende apps (crashes? Ik heb nog niet in de log gekeken.).
Ik heb wel het idee dat de accu wat eerder leeg is dan bij de laatste iOS 7 versie zonder dat ikzelf settings had gewijzigd. Maar na tunen van o.a. background activity settings is dat ongeveer weer gelijk.
WiFi op iPhone en iPad werken feilloos bij mij thuis, mijn kinderen en op het werk.

sinds de update 8.0.2 heb ik op safari geen geschiedenis meer hij geeft dus niks meer aan en mjn verbinding is traag wanner komt er een nieuwe update die dit oplost

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-26T11:15:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.