Managed hosting door True

Infotheek biedt in België ook IT-dienstverlening

 

groei cijfers vergrootglas grafiek

De Nederlandse it-leverancier Infotheek breidt zijn productenportfolio in België uit. Naast de levering van hardware en aanvullende software, gaat het nu ook aanvullende it-diensten leveren. Het gaat om ontwerp, migratie en beheer van it-omgevingen.

Infotheek is in 1991 opgericht in Nederland. In 2010 opende het zijn eerste internationale verkoopkantoor in Mechelen. Daar was een tweetal medewerkers in dienst. In de afgelopen jaren is het team diverse keren verhuisd. Sinds 2013 bevindt het kantoor zich in het Zenith Business Park in Mechelen.

Vanuit dit kantoor verkoopt een dertigtal medewerkers nieuwe en refurbished it-apparatuur. Met het oog op de Europese groei besloot de it-leverancier om zijn diensten internationaal uit te breiden. België was een logische keuze, laat Wim Uiterdijk, director enterprise solutions, weten. Dit in verband met de afstand en de taal.

Infotheek gaat in België nu het volledige portfolio aanbieden. De verkoop van hardware en aanvullende software wordt uitgebreid met it-services. Dit betreft onder meer cloud-oplossingen, managed printing solutions, werkplekbeheer en detachering.

Naast de kantoren in Nederland en België beschikt Infotheek over kantoren in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Italië, Bulgarije, Polen en Litouwen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5762681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×