Managed hosting door True

Veeam levert back-up systeem aan datacenter Equinix

Dit artikel delen:
Bedrijven bang voor gebruik van cloud

Veeam heeft datacenterexploitant Equinix in Nederland voorzien van het back-up-systeem Veeam Backup & Replication. Een oplossing die volgens de softwareleverancier zorgt voor betere efficiëntie, schaalbaarheid en gegarandeerde databeschikbaarheid.

Equinix bedient in Nederland klanten in verschillende branches, waaronder de Nederlandse overheid en gezondheidszorg. Het bedrijf garandeert klanten continue beschikbaarheid van data, maar wil deze ook meer flexibiliteit bieden. Equinix Managed Services Nederland kiest voor Veeam Software om de operationele efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid van zijn datamanagement-activiteiten te verbeteren.

‘In deze data gedreven economie zijn organisaties steeds vaker op zoek naar nieuwe manieren van samenwerken en verhoogde flexibiliteit. De hybride cloud wordt steeds populairder, wat betekent dat we een veelzijdige oplossing nodig hadden die geschikt was voor iedere hoeveelheid data en iedere omgeving’, zegt Art de Blaauw, director technologie en innovatie bij Equinix Managed Services in Nederland, over het belang te kunnen werken met een virtuele, fysieke en cloud werkdruk.  

Vendor neutrale ondersteuning

De Veeam-oplossing stelt het datacenter in staat om op een meer efficiënte manier nieuwe diensten te ontwikkelen voor klanten, databeschikbaarheid te garanderen, het serviceniveau te verbeteren, schaalbaarheid te bieden en producten sneller op de markt te brengen.

Ook zou de vendor neutrale ondersteuning van opslagplatform-partners, de integratie met Microsoft Powershell, VMware vSan en vCloud Director én de mogelijkheid de software op verschillende systemen te draaien een rol hebben gespeeld bij de keuze voor Veeam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-11T13:38:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.