Wat is Business Intelligence?

Wat is...

Het Computable Topic Business Intelligence is vernieuwd! Vanaf nu is alle informatie rondom het onderwerp business intelligence op één centrale plek binnen onze website te vinden.

Op het Computable Topic BI vind je het laatste nieuws, relevante business cases, het weblog van de marktexperts, discussiemogelijkheden en handige tips en trucs om het meeste uit jouw BI-implementatie te halen. Ook voor vragen en opmerkingen zijn we bereikbaar. Mail ons op computable.bi@vnumedia.nl. Het Computable Topic BI is organisch. Mocht je dus goede, interessante en handige informatie hebben, schroom dan niet om dat te delen met je collega's.

Voor onze bezoekers die wellicht wat minder ingevoerd zijn in de wereld van business intelligence hebben we de belangrijkste termen op video laten uitleggen. Je vindt ze onder meer terug op de pagina met 'Definities'. Ook dit is organisch en het aantal video's zal dus de komende tijd groeien. Natuurlijk zal niet iedereen het erover eens zijn hoe de definities worden neergezet. We nodigen je dan ook uit om jouw visie achter te laten op onze site of aan ons te mailen.

Kijk op het Computable Topic BI!

VIDEO
BI-expert Frank Buytendijk, vice-president corporate strategy Oracle/Hyperion, legt uit:

BI - Wat is Business Intelligence?

BI - Wat is Performance Management?

BI - Wat is een Balanced Scorecard?

BI - Wat is OLAP?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-29T16:48:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.