Managed hosting door True

COOL Profs neemt Tri-IT over

 

Applicatieontwikkelaar COOL Profs neemt .NET ontwikkelaar Tri-IT uit Delfgauw over. De applicatie-ontwikkelaar uit Roelofarendsveen breidt hiermee zijn portfolio aan diensten uit en krijgt zicht op nieuwe markten.

De overname is onderdeel van de groeidoelstelling die COOL Profs (circa 50 werknemers) zich gesteld heeft. Van oorsprong ontwikkelt het bedrijf systemen met CA Gen-technologie. Eind 2007 is besloten om naast CA Gen ook de ontwikkelomgeving Microsoft .NET te ondersteunen.

Tri-IT (20 medewerkers) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van .NET-applicaties. Ook houdt Tri-IT zich bezig met business intelligence en grafische oplossingen zoals Google Maps. De klantenkring van Tri-IT loopt uiteen van multinationals tot lokale overheden en internetbedrijven.

De producten van Tri-IT vullen de CA Gen-dienstverlening van COOL Profs aan. Naast Tri-IT neemt COOL Profs ook het adviesbureau Orange Wing, een zusteronderneming, over. Orange Wing adviseert managers bij vraagstukken over de inrichting van de it-organisatie en it-processen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2321500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.