Managed hosting door True

Product: Databeheer-oplossing voor retailbranche

 

Oracle komt met een oplossing voor de retailbranche, Oracle Product Information Management for Retail (PIM). Deze data management-applicatie biedt retailers toegang tot en inzicht in centraal opgeslagen productinformatie.

In de retailbranche probeert men continu de operationele efficiëntie te verhogen en de introductie van producten en diensten over verschillende kanalen te versnellen. Oracle claimt met Oracle Product Information Management for Retail een product te introduceren dat hierbij van nut kan zijn. Daarnaast wordt met PIM de vertrouwensband met klanten versterkt en is het mogelijk de samenwerking met zakenpartners te automatiseren.

Oracle Product Information Management for Retail integreert, standaardiseert en synchroniseert productinformatie opgeslagen in verschillende systemen binnen een enkele, centrale data repository. De oplossing garandeert zo de betrouwbaarheid van de productinformatie. Dit is met name van belang voor retailers die te maken hebben met meerdere item masters en meerdere verkoopkanalen of organisaties die data synchroniseren met leveranciers.

"Veel retailers zien het belang van Product Information Management (PIM) niet en zijn daardoor niet goed voorbereid op de toekomst", zegt Andrew White, Research Vice President bij Gartner. "Om te kunnen profiteren van bedrijfs- en technologische initiatieven zoals klantcentralisatie, business intelligence, multi-channel integratie en SOA, moeten retailers beschikken over een solide informatie-infrastructuur. PIM biedt een tool om een goede fundering te leggen voor deze informatie-infrastructuur. Cio's zouden PIM zo snel mogelijk moeten evalueren om klaar te zijn voor de toekomst."
http://www.oracle.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2328426). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×