Managed hosting door True

Waterland investeert in BI-specialist Jibes

 

Investering

Participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments stapt in bij Jibes, een ict-dienstverlener uit Houten, gespecialiseerd in business intelligence en data-analyses. Met het extra kapitaal van Waterland wil het in 2008 opgerichte Jibes versneld groeien, onder andere via internationale uitbreiding.

Jibes is in 2008 opgericht en levert advies en diensten op het gebied van informatiebeheer, regelgeving en data-analyses.

Volgens Ivo-Paul Tummers, algemeen directeur van Jibes, zien organisaties het belang van hun data om drie redenen toenemen: omnichannel-ontwikkeling, zelfbedieningsmodellen en stelselwijziging zoals wetgeving. Hij merkt dat er een groeiende behoefte is aan bedrijven, zoals Jibes, die hierbij een ondersteunende rol kunnen spelen. Om hierop in te spelen, wil het bedrijf uitbreiden en heeft het een investeerder aangetrokken.

Hoeveel geld Waterland in Jibes steekt is niet bekendgemaakt. De investeerder heeft nog andere ict-deelnemingen lopen, onder meer in verzekeringssoftwareleverancier Keylane en het Belgisch hostingbedrijf Intelligent Group.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6049830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×