Managed hosting door True

ICT Automatisering levert PIMS aan WML

Het Limburgse waterleidingbedrijf WML huurt de beursgenoteerde ict-dienstverlener ICT Automatisering in Barendrecht in voor de levering en implementatie van een managementsysteem voor procesinformatie (Pims). Het project gaat een halfjaar duren. Met deze opdracht heeft de dienstverlener drie van de tien waterleidingbedrijven in Nederland van een dergelijk systeem voorzien.

Bij het project voor de Limburgse waterleidingmaatschappij WML huurt ICT Automatisering de Amerikaanse softwarebouwer Wonderware in als leverancier van het zogeheten manufacturing execution systeem. Met de nieuwe software kunnen rapportages worden gemaakt van de procesinformatie. De uitrol van het systeem binnen de verschillende vestigingen maakt geen onderdeel uit van de opdracht. Wonderware is een vaste partner van ICT Automatisering.

De watersector is van groot belang voor ICT Automatisering, stelt ceo Carlo D’Agnolo. Zeven van de tien waterleidingmaatschappijen doen zaken met zijn onderneming. ‘Onze kennis en kunde komt tot uiting in de projecten die we doen voor waterschappen, drinkwaterbedrijven, industriële waterproductie en de waterzuiveringbedrijven. We zijn blij dat we WML een passende oplossing kunnen bieden.’

Reorganisatie

ICT Automatisering maakte recent bekend zijn activiteiten in Nederland en Duitsland te stroomlijnen. De vestiging in het Duitse Neustadt werd begin december 2012 met gesloten beurs overgedaan aan de Nederlandse branchegenoot ATS International in Haarlem. In Nederland is het bedrijf zeer terughoudend met het inhuren van nieuwe medewerkers en wordt scherp gekeken naar de kosten. In het derde kwartaal van 2012  - het laatste kwartaal waarover het bedrijf gegevens publiceerde - speelde de ict-dienstverlener quite: het bedrijfsresultaat kwam op nul uit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4641837). © Jaarbeurs IT Media.
?

 
Sponsored content 

Tableau: Visual Analytics Voor Iedereen

Ontdek de nieuwe vorm van business intelligence. Veel oplossingen vereisen dure ontwikkeling, gegevensmodellen en veel training. Tableau is anders. Tableau biedt de snelste oplossing op de markt. Al meer dan 35.000 organisaties gebruiken Tableau om tijd en geld te besparen.

- Koppelen aan elke databron, ongeacht grootte of type
- Analyseren en dashboards maken
- Probeer Gratis

Vacatures Business Intelligence

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×