Atos opent kantoren in Rotterdam en Vlissingen

Ict-dienstverlener Atos heeft een kantoor in Vlissingen geopend en start vanaf 2012 met een vestiging in Rotterdam. Met deze nieuwe locaties wil Atos zijn landelijke dekking verbeteren. Daarnaast zijn uit kostenoverwegingen de medewerkers van het kantoor in Rijswijk verhuisd naar huisvesting in Zoetermeer. Hier zitten de voormalige werknemers van Siemens IT Solutions, de ict-divisie van Siemens die Atos dit jaar overnam.

Atos heeft op dit moment ook nog kantoren in Groningen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven en Heerlen. Het kantoor in Vlissingen - gevestigd in het Witte Huis op de Kenniswerf - telt vijfendertig werkplekken: twintig vaste werkplekken en vijftien flexplekken. Met deze nieuwe uitvalsbasis verwacht Atos klanten in Zeeland - dat een belangrijke markt voor het bedrijf vertegenwoordigt - beter vanuit de regio te kunnen bedienen. Een van die klanten is het Zeeuwse nutsbedrijf Delta.

Ook Rotterdam is een belangrijke regio waar Atos zich wil positioneren als aanbieder van ict-diensten en innovatieve it-omgevingen. Het Rotterdamse kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan 84 telt dertig werkplekken.

Atos heeft moeite om in de Benelux de omzet op peil te houden. Het bedrijf kondigde recent aan kritisch naar het personeelsbestand te kijken. Het bedrijf schoolt personeel om, verplaatst beheerfuncties naar India en werft nieuw personeel, zoals SAP-consultants, infrastructuurspecialisten en Java- en app-ontwikkelaars. Ook kijkt het dus naar een betere verspreiding van personeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-24T09:52:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.