CEO Arnold Kamminga verlaat per direct QNH

Arnold Kamminga

Arnold Kamminga

De oprichter en ceo van ict-dienstverlener QNH Arnold Kamminga verlaat per direct het bedrijf. Een echte reden wordt er niet voor zijn vertrek gegeven, behalve ‘dat het zijn eigen beslissing is om een volgende stap te zetten'. De taken worden overgenomen door de overige drie directieleden.

Arnold Kamminga is een van de oprichters van QNH. Het bedrijf werd in 2004 gestart met als doel bedrijven te helpen om anders te denken en via een geïntegreerde aanpak hun zakelijke prestaties te verbeteren. Na diverse acquisities, waaronder recentelijk Pecoma Business Technology, is QNH uitgegroeid tot een middelgrote speler op de business integration-markt. Er werken bijna vijfhonderd mensen.

De dagelijkse leiding van de QNH Group zal worden voortgezet door de overige drie leden van de Raad van Bestuur, met Simon de Koning als coo, Hen Snackers als cco en Erwin van den Bosch als cfo. QNH trekt vooralsnog geen nieuwe ceo aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-26T08:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.