Elly Bogerman kondigt vertrek bij Ictu aan

Elly Bogerman

Elly Bogerman

Directeur Elly Bogerman vertrekt per april 2014 bij ict-uitvoeringsorganisatie Ictu. Zij gaat zich de komende tijd oriënteren op haar toekomst. De komende tijd blijft zij aan om zorg te dragen voor een goede overdracht. Bogerman heeft bij haar vertrek zeven jaar leiding gegeven aan Ictu. Wie haar gaat opvolgen bij Ictu is nog niet bekend.

‘In april 2014 ben ik zeven jaar directeur van Ictu’, licht Bogerman haar vertrek toe. ‘Een natuurlijk moment voor een wisseling van de wacht. Het gaat goed met Ictu, er staat een sterke organisatie met een gezonde opdrachtportefeuille. De toekomst kan met vertrouwen tegemoet worden gezien. Uiteraard heb ik mijn besluit afgestemd met het Ictu-bestuur en gedeeld met het directieteam. Het bestuur heeft besloten tot een ABD-procedure. Deze wordt in gang gezet. Ik hoop in het voorjaar mijn opvolger te kunnen voorstellen.’

‘Met het bestuur is afgesproken dat ik nog een periode beschikbaar blijf om onder andere te zorgen voor een goede overdracht’, vervolgt Bogerman. ‘Voor mij begint een nieuwe fase, waarin ik me ga oriënteren op de toekomst. Daar wil ik de tijd voor nemen. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Ictu’ers, opdrachtgevers en partners. We hebben gezamenlijk een aantal mooie resultaten bereikt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Bij dit soort berichten begin ik me steeds meer af te vragen: vrijwillig of gedwongen?

@Lora: Meestal vraag ik me dat ook af. Als je echter op het linkje naar de ABD procedure klikt, lees je dat voor topmanagement de periode maximaal zeven jaar is. Omdat Mw. Bogerman er zeven jaar zit, lijkt het erop dat haar afscheid meer met regeltjes te maken heeft.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-19T11:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.