Brink opent condoleance-register Beijersbergen

Brink Groep, het bedrijf van de recent overleden Paul Beijersbergen, heeft een online condoleance register geopend. Via dit register kan ook een In Memoriam worden gelezen. Beijersbergen is dinsdag overleden als gevolg van een fataal auto-ongeluk.

Afgelopen dinsdagmorgen heeft eigenaar/statutair directeur van bouwautomatiseerder en -dienstverlener Brink Groep uit Leidschendam, een auto-ongeluk niet overleefd. Brink Groep meldt op zijn website in diepe rouw te verkeren en heeft een online condoleance-register opgezet en een In Memoriam geplaatst.

Tientallen mensen hebben al een bericht in dit register achtergelaten, waarin vooral zijn humor, enthousiasme en gedrevenheid worden herinnerd. De schok en het ongeloof zijn groot, zo blijkt uit de berichten. Velen beschrijven het bericht van zijn dood als ‘niet te bevatten’, ‘diep geschokt’ en ‘Verbijsterd en verslagen’.

Brink Groep eert Beijersbergen In Memoriam als onder andere een harde werker en een man ‘met grote intelligentie en een forse dosis lef’.

Condoleance-register tekenen

Een persoonlijke condoleance, reactie of herinnering kan worden achtergelaten in het online condoleance-register op de website van Brink Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste Paul
Je kwam af en toe naar me toe voor wat kleine mankementen.Meestal kon ik je weer een zetje in de goede richting geven.Terwijl ik jou verhalen vertelde over mijn verleden in het voetbal.
De rest van de verhalen vertel ik je later.
Ik wens jouw vrouw en dochter veel sterkte in de komende tijd. Daarnaast wens ik ook Marion veel sterkte.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-05T10:03:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.