Fransman Bertrand Launay leidt Westpole Benelux

Bertrand Launay

De Fransman Bertrand Launay is aangeduid als nieuwe general manager van Westpole Benelux. Hij komt van de Franse groep Prodware dat onlangs Westpole overnam.

Bertrand Launay heeft een financiële achtergrond en was bij Prodware chief revenue officer.  Hij werkte bij NEC, HP en Sage, maar was sinds de zomer van 2003 bij Microsoft aan de slag. Daar was hij vooral actief in het buitenland; in Tokyo, Singapore, New Delhi en Manila. Begin 2018 werd hij general manager ‘One Commercial Partner’ voor West-Europa. Anderhalf jaar geleden verhuisde hij naar Prodware.

Nog bij Westpole wordt Bennie Peleman country sales director HTS Belgium en Cédric Paint country sales director Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-28T10:18:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.