Christophe Vandecaveye naar Myreas

Christophe Vandecaveye

Christophe Vandecaveye is aangetrokken door Myreas, gespecialiseerd in strategisch advies, enterprise architectuur en programma-management. Myreas behoort tot de Colruyt-groep.

Christophe Vandecaveye is burgerlijk ingenieur (KULeuven) en begon zijn loopbaan bij PriceWaterhouseCoopers als senior consultant. In de zomer van 2001 ging hij aan de slag bij Telenet, eerst als directeur development later als programmadirecteur. In de lente van 2006 richtte hij in Gent zijn eigen onderneming BeAligned op. Dat werd eind 2014 overgenomen door het advieskantoor Grant Thornton waar hij partner werd tot begin 2017. Sindsdien leverde hij met z’n bedrijf Threon diensten aan, zoals portfolio-, programma- en projectmanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-28T11:06:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.