SOSvolaris levert zorgtoestel aan alarmcentrale

Dit artikel delen:

Van links naar rechts: Manno Jonker (Stanley), Jarno Heijting (VeviGo) en Henk Brouwer (Stanley).

Het Eindhovense VeviGo-onderdeel SOSvolaris gaat draagbare apparaten leveren aan de Amsterdamse dienstverlener Stanley Alarmcentrale. De noodoproepen- en alarmoplossingen worden gecombineerd met realtime-rapportages.

‘Wij vonden in SOSvolaris een betrouwbare partner op het gebied van personenalarmering. Door deze samenwerking beschikken we nu over een breder pakket aan beveiligingsdiensten en kunnen we ook geavanceerde persoonsbeveiliging met spraak aanbieden’, vertelt Henk Brouwer, monitor director bij Stanley.

Onder andere werknemers in productieomgevingen, werknemers in de zorg en bedrijfshulpverleners kunnen gebruik maken van de draagbare apparaten. De apparaten beschikken over functies als oproep, trillingen, luid alarm, valdetectie en inactiefmeldingen. Ze staan altijd in veilige verbinding met een portal waardoor Stanley realtime inzicht heeft in meldingen, statussen en locaties van de dragers. De Amsterdamse dienstverlener verzorgt ook de alarmopvolging: indien nodig worden direct politie, brandweer of andere hulpdiensten ingelicht.

SOSvolaris is een merk van VeviGo B.V, een startup opgericht in 2016, die totaaloplossingen en software biedt op het gebied van mobiele (personen)alarmering en gps-volgsystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T15:45:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.