Zerto treedt toe tot HPE Complete-programma

Puzzel

Hewlett Packard Enterprise (HPE) integreert de disaster recovery-oplossing Zerto Virtual Replication in haar technologie. Deze oplossing is nu beschikbaar voor gezamenlijke klanten en partners. Daarvoor treedt Zerto toe tot het HPE Complete-programma.

Zero Virtual Replication is voor replicatie en gegevensherstel voor private, publieke en hybride clouds. Dit moet een continue beschikbaarheid garanderen van bedrijfskritische applicaties en data op servers, storage en binnen netwerkcomponenten.

HPE Complete is een inkoopdienst waarbij HPE-klanten producten van derden via HPE of haar wederverkopers kunnen kopen. HPE claimt deze producten te hebben getest op interoperabiliteit. Virtual Replication wordt hier aan toegevoegd. Dit is een aanvulling op de storage- en infrastructuuroplossingen van HPE voor virtuele workloads.

‘Onze klanten krijgen de mogelijkheid om de flexibiliteit van een all flash-datacenter te combineren met de beschikbaarheid van een hybride cloud. Dit moet inspelen op de behoeften op het gebied van dataverwerking en multi-cloudstrategie. Tegelijk kunnen ze consequent blijven voldoen aan de beschikbaarheidseisen van bedrijfskritische applicaties’, zegt Marty Lans, senior director storage & partner ecosystem engineering bij HPE.

Zerto

Zerto is een Israëlische softwareleverancier. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door de broers Ziv en Oded Kedem. Het telt vierhonderd medewerkers verspreid over acht kantoren. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T14:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.