Software eVision draait op cloudplatform Sentia

Cloud computing

Bedrijfssoftwareaanbieder eVision heeft een partnerovereenkomst gesloten met Sentia. De samenwerking met Sentia betekent dat klanten rechtstreeks via eVision software beschikbaar hebben als volledig beheerde clouddienst.

EVision levert software aan bedrijven in de olie en gas, chemische en andere industrieën. ‘Op dit moment is adoptie van cloud een van de belangrijkste it-trends voor bedrijven in de industrie. Onze klanten eisen een partnership met hun softwareleveranciers om hun digitale transformatie- en innovatieagenda's te versnellen. Cloud-based oplossingen maken onze klanten minder afhankelijk van hun eigen it-netwerken’, aldus Ton Geelen, commercieel directeur van eVision.  

Ook Hans Reinhar, binnen Sentia verantwoordelijk voor de publieke cloud, is enthousiast. ‘Voor Sentia is dit een belangrijk partnership om de voornaamste leverancier van publieke cloudplatforms te worden. Binnen dit partnerschip kan Sentia zijn kennis over publieke cloud verspreiden en zowel eVision als klanten ondersteunen door efficiënte platforms te bouwen voor hun software oplossingen.’

Sentia heeft vijf kantoren verspreid over drie landen. In Nederland heeft de onderneming vestigingen in Nieuwegein, Delft en Amsterdam (hoofdkantoor). In België is Sentia gevestigd in Gent, in Denemarken staat het kantoor in Kopenhagen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-01T15:13:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.