Voiceworks eert acht partners

Advitronics bekroont tot Partner of the Year

Dit artikel delen:

Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen, heeft onlangs voor de vijfde keer de Voiceworks Partner Awards uitgereikt. In de Efteling eerde de telecomleverancier zijn partners in verschillende categorieën vanwege hun uitzonderlijke groei en behaalde successen.

Advitronics won de Partner of the Year Award, voor het derde jaar op rij. Het bedrijf behaalde afgelopen jaar zowel de hoogste netto, als procentuele stijging ten opzichte van het jaar 2016. Daarnaast ging het bedrijf met nog een prijs naar huis, namelijk de Hardware Award. Martin Kemper, directeur van Advitronics: ‘We zijn deze avond met de Partner of the Year en de Hardware Award vereerd. Dat is het resultaat van de focus die wij hebben in onze dienstverlening. Beide awards zijn een bevestiging voor hetgeen we mee bezig zijn en met name een mooie waardering voor ons team.’

Geïntegreerde oplossingen

Ook Voicedata mocht zich met twee awards gelukkig prijzen. Het bedrijf won zowel de nieuwe Managed Communications Award die Voiceworks’ geïntegreerde communicatieoplossingen vertegenwoordigt, als de Best Business Case Award voor de meest inspirerende klantoplossing. De vakjury, bestaande uit Marco Mekenkamp van Sellair, b2b-marketing en social media-expert Richard Bordes, hoofdredacteur van TBM magazine Sef Heldens, telecomwatcher HP van Tilburg en Ed Achterberg van nieuws- en onderzoeksbureau Telecompaper, koos de winnaar. Zowel op het gebied van integratie, kwaliteit, innovatie als klantgerichtheid scoorde de oplossing van Voicedata hoog. 

Overige winnaars

Fieber werd de winnaar van de Voice-award doordat zij de hoogste groei lieten zien in (managed) voice oplossingen. Mer ICT is dankzij het afnemen van de meeste internetverbindingen bekroond met de Ewan Award. Ook de Mobile Award ging naar Mer. Socia won de High Growth Award als snelste procentuele groeier, terwijl de New Partner Award werd gewonnen door de Geldersche Telecom Maatschappij. Volgens Voiceworks is dit een 'hele prestatie gezien het grote aantal nieuwe partners als gevolg van de overname van Xenosite’.

Kremer ICT & Telecom werd door Voiceworks gekozen als Most Inspiring Partner, terwijl Addict te horen kreeg dat het de Customer Loyalty Award heeft gewonnen, omdat hun klanten trouw zijn aan hun Zeeuwse leverancier.  


Overname Xenosite

Voiceworks, gestart in 2005 en actief in de Benelux en Duitsland, heeft ruim tweehonderd medewerkers in dienst. Het bedrijf levert groothandeloplossingen, inclusief ondersteuning aan onder andere pbx-installateurs, ict-partners, carrier- en internetdienstverleners en ict-dienstverleners. De verwachte omzet van Voiceworks na de overname is in 2017 61 miljoen euro. Volgens algemeen directeur Stijn Nijhuis is de overname van Xenosite een belangrijke stap om de groei de komende jaren te versnellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-23T14:43:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.