Managed hosting door True

CloudAvenue opent zijn deuren

man cloud laptop kantoor

Op 1 oktober heeft CloudAvenue in Hilversum zijn deuren geopend. Het bedrijf levert specialistische kennis rondom cloud en on-demand computing voor grote tot middelgrote bedrijven. Het team van CloudAvenue bestaat uit diverse specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van managed services en cloud computing.

CloudAvenue helpt organisaties cloud en on-demand computing zo goed mogelijk toe te passen door de interne infrastructuur te optimaliseren. 'Middelgrote ondernemingen zijn zich bewust van de noodzaak van cloud computing, maar weten vaak onvoldoende hoe zij dit intern kunnen toepassen. Wij helpen klanten de juiste keuzes te maken, waarbij de huidige infrastructuur, veiligheidseisen en architectuur centraal staan', aldus managing partner Martijn van Zoeren.

Het team van CloudAvenue bestaat uit diverse specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van managed services en cloud computing. Ze hebben uiteenlopende implementaties en integraties begeleid en bundelen deze kennis nu, aldus Van Zoeren. 'Ervaring en kennis staan centraal', vervolgt managing consultant Johan-Willem Hesseling. 'We kennen de do's en dont's en weten hoe de oplossing voor eindklanten is te vereenvoudigen om een concrete en succesvolle implementatie te kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben onze consultants een goed overzicht van het huidige en toekomstige aanbod van cloudproducten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-27T09:20:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.