AkzoNobel zet Oracle voor SAP in bij talentwerving

Chemieconcern Akzo Nobel vervangt zijn SAP Recruiting Solution door software van Oracle. De leverancier van verf- en coatingproducten en speciale chemicaliën zet de Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service in om het werven van personeel wereldwijd te ondersteunen. Oracle Consulting Services gaat de implementatie verzorgen.

Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service is onderdeel van de Oracle Cloud. De software ondersteunt bedrijven bij het vinden, beoordelen, volgen en aannemen van talent. Daarbij gaat het om het automatiseren van het wervingsproces en het bieden van inzicht in het proces zodat eventuele verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

AkzoNobel stelt dat het na een evaluatie van verschillende cloud gebaseerde wervingsoplossingen Oracle heeft geselecteerd vanwege de mogelijkheid voor geïntegreerd talentmanagement. 'Wij geloven dat Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service ons niet alleen helpt onze recruitment-processen te automatiseren, maar ons ook de juiste analysemogelijkheden biedt om beter te begrijpen wat onze talenten nodig hebben, hen te evalueren en de beste mensen in ons bedrijf te behouden en zo te blijven groeien', aldus Pablo Vercelli, hoofd personeelszaken bij AkzoNobel Decorative Paints.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-11T11:48:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.