Managed hosting door True

CA World 2013

CA neemt Layer 7 en Nolio over

Overname

Beheersoftwareleverancier CA Technologies heeft op zijn conferentie CA World 2013 in Las Vegas bekend gemaakt dat het de bedrijven Layer 7 en Nolio heeft overgenomen. Layer 7 levert beheer- en beveiligingsoplossingen voor application programming interface (api), Nolio levert oplossingen voor het opleveren van applicaties. CA heeft geen overnamebedragen bekend gemaakt.

Met de overname van Layer 7 wordt het voor CA mogelijk om zijn marktplaats voor api’s beter in te richten en te beveiligen. De technologie van het bedrijf wordt onderdeel van de identity en access management suite van CA. Hieronder vallen al CA SiteMinder en technologieën die zich richten op DevOps, waaronder CA Lisa. In combinatie met de Layer 7-oplossingen kunnen organisaties in een veiligere omgeving en sneller hun cloud-, mobiele en composite applicaties aanbieden.

Door de overname van Nolio beschikt CA nu over de mogelijkheid om servicevirtualisatie aan organisaties te bieden. Nolio heeft een sterk en groeiend internationaal klantenbestand en richt zich vooral op de grootzakelijke markt en klanten van service providers. De oplossingen van Nolio helpen klanten om hun oplevertijden te verkorten, eenvoudiger en gestandaardiseerd applicaties uit te geven, geautomatiseerd rollbacks uit te voeren voor een sneller herstel en het voortzetten van de service en biedt schaalbare en geautomatiseerde cloud- en traditionele applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-23T17:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.