Tweede vCloud-datacenter VMware in Europa

Cloud- en virtualisatieleverancier VMware breidt zijn vCloud Hybrid Service in Europa uit met een tweede datacenter. Ook deze wordt in het Verenigd Koninkrijk gerealiseerd, maar dan in Chessington. Het nieuwe datacenter is een aanvulling op VMware’s bestaande datacenters in de Verenigde Staten, Japan en Slough in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de introductie van VMware vCloud Hybrid Service in Europa in februari 2014, heeft VMware ook disaster recovery (dr)- en data protection-services op vCloud Hybrid Service aangekondigd. Hiermee worden dr- en securitydiensten eenvoudiger, meer kosteneffectief en toegankelijker voor organisaties. Daarnaast maakte VMware onlangs bekend dat Pivotal CF wordt ondersteund door vCloud Hybrid Service.

Sinds de introductie van VMware vCloud Hybride Service vanuit het Verenigde Koninkrijk, zijn meer dan achthonderd individuen bij partnerorganisaties in de emea-regio geaccrediteerd. ‘Onze klanten gebruiken onze hybride dienst voor de eenvoudige, betaalbare en naadloze verplaatsing van workloads tussen de private en public cloud, wetende dat ze hun legacy en nieuwe applicaties heen en weer kunnen bewegen’, zegt Gavin Jackson, general manager en vice president, Cloud Services EMEA bij VMware. ‘VMware vCloud Hybrid Service zorgt voor een echte verandering en stelt organisaties in staat diensten op een totaal andere manier te gebruiken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-23T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.