Managed hosting door True

EMC koopt 3 bedrijven voor hybride cloud

Overname

Ict-leverancier EMC heeft de drie Amerikaanse bedrijven Cloudscaling, Maginatics en Spanning Cloud Apps overgenomen. Alle drie de bedrijven zijn gespecialiseerd in cloudtechnologie. Met drie nieuwe overnames versterkt EMC zijn hybride cloud-strategie en visie over cloudinfrastructuur, opslag en bescherming van gegevens.

Cloudscaling is een ontwikkelaar van OpenStack-powered infrastructure as a service (IaaS) voor private en hybride cloudoplossingen. Hun Open Cloud System biedt een besturingssysteem om rekenkracht, opslag en netwerken te beheren in de cloud. Het is ontworpen om een nieuwe generatie van cloudgebaseerde applicaties te ondersteunen die gebruikmaken van zowel private als publieke cloud. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco.

Maginatics uit Mountain View, Californië, is een cloud gateway provider wiens oplossingen een interface tussen diverse publieke en hybrid clouds mogelijk maken. Spanning uit Austin, Texas, is een leverancier van subscription-based back-up en recovery voor SaaS-applicaties. De oplossingen van Spanning beschermen de zogenaamde ‘born in the cloud’-toepassingen en gegevens, waaronder Google Apps, Salesforce.com en (binnenkort) Microsoft Office 365.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-29T13:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.