Infosecurity.nl

EMC kondigt nieuw hybride cloudplatform aan

EMC meldt zijn hybride cloudaanbod te hebben geherdefinieerd. In de Enterprise Hybrid Cloud Solution heeft het bedrijf de hardware, software en diensten van EMC en virtualisatieonderdeel VMware geïntegreerd. Ook de drie recente cloudovernames worden gebruikt om het hybride platform te verstevigen. Via deze investeringen zegt het opslagconcern de combinatie van de betrouwbaarheid en controle van een private cloud te combineren met de eenvoud, lage kosten en flexibiliteit van een publieke cloud.

Het bedrijf claimt dat klanten met de Enterprise Hybrid Cloud Solution in 28 dagen een werkende cloudomgeving kunnen opzetten. De integratie met publieke clouddiensten vindt plaats op basis van VMware vCloud Air, Microsoft Azure, AWS en andere EMC-cloudpartners. De EMC Enterprise Hybrid Cloud is te bouwen op VCE Vblock Systems en Vspex. In 2015 is het platform geschikt voor Microsoft- en OpenStack-technologie.

Gisteren kondigde EMC drie cloudovernames aan. Het betreft de Amerikaanse bedrijven Cloudscaling Group, Maginatics en Spanning Cloud Apps. Met deze hattrick wil het opslagconcern zijn hybride cloudstrategie extra versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-30T09:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.