Managed hosting door True

Dutch Cloud breidt uit naar de Golf-regio

 

Het Hilversumse Dutch Cloud heeft een partnerovereenkomst met automatiseerder Golf Business Machines (GBM) uit Dubai gesloten om zijn cloud-infrastructuurdiensten naar de Golf-regio te brengen. De samenwerking zal zich uitstrekken over de Golfstaten, met inbegrip van de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Qatar, Oman en Koeweit. Daarbij zal de lokale expertise van GBM in het bouwen van private en publieke clouddiensten worden gebundeld met Dutch Cloud's ervaring in de exploitatie van de diensten.

Het bedrijf uit Hilversum is gespecialiseerd in private clouds en infrastructure-as-a-service (IaaS) en heeft zijn platform voor een belangrijk deel opgebouwd met IBM- en Cisco-componenten. Ook GBM, opgericht in 1990 en met inmiddels duizend werknemers, is een IBM-partner.

'De cloud-deskundigheid gecombineerd met de lokale marktervaring creëert een sterk platform voor de klanten in de regio', zegt Philippe Jarre, topman van GBM. Naar verwachting is over een paar maanden de eerste cloud beschikbaar voor testen.

'Klanten hebben nog steeds hun bedenkingen over de cloud, maar GBM en Dutch Cloud kunnen die met hun gebundelde praktische ervaring wegnemen,' aldus Martijn van Zoeren, algemeen directeur van Dutch Cloud.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5196759). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×